Nálunk ragadós a jó kedv! Élvezzük, amit csinálunk, és ez meg is látszik rajtunk, mindig mosolygunk. Térj be hozzánk, ha szeretnél felüdülni és elvárod a megbízható, minőségi munkát!
Nem kell a parkolás miatt aggódnod. Nálunk mindig találsz helyet, hogy nyugodtan intézhesd velünk a dolgaidat.
Jó tudnod, hogy állatbolondok vagyunk! Ha négylábú kedvenceddel érkezel, mi őt is szeretettel és egy tál vízzel fogadjuk.
Minden út a Dekorsprinthez vezet! Legyen szó országútról, főútról, mellékútról, gyalogösvényről vagy kerékpárútról, minden idehoz. Hozzánk, a megbízható csapathoz, akik a lehető legjobbat kínáljuk neked mindenből. És mi több, házhozszállítást is vállalunk.
  • 7632 Pécs, Táncsics Mihály u. 70.
  • Tel./Fax: 72/325-345
  • M: 70/4157440
  • info@dekorsprint.hu
  • Nyitva tartás: H-P: 8-17

Rólunk

Cégünk alapításának ötlete 2003-ban fogalmazódott meg, mára a Dél-dunántúli régió egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk a nyomda és dekoráció területén.

Professzionális gépparkunknak és kreatív munkatársainknak köszönhetően gyorsan és kimagasló minőségben tudunk teljesíteni mindennemű nyomdai és dekorációs munkát.

Megvalósítjuk a saját vagy céged elképzeléseit a tervezéstől a kivitelezésig.

Ügyfeleink között megtalálhatók éppúgy magánszemélyek, mint kis- és nagyvállalatok is.

Bízunk benne, hogy nemsokára Téged is ügyfeleink között üdvözölhetünk!

Jól nyomjuk - Dekorsprint

Dekorsprint

A kicsitől a nagyig, a kevéstől a sokig, a hagyományostól az egyediig, az egyszerűtől a lehetetlenig, Ránk mindenben számíthatsz. Mi mindent megoldunk. Mi jól nyomjuk!